8 άνετοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τον Kanthas

0
8 άνετοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τον Kanthas

Faith Blakeney’s Οι κουρτίνες kantha παρέχουν ιδιωτικότητα στο διαμέρισμά της στη Βενετία, φωτογραφία από Δεδομένος για τους New Bohemians.

Τα Kanthas είναι ένα από τα αγαπημένα μας υφάσματα εδώ στο Jungalow HQ. Επιπλέον, βρίσκονται σε πολλά από τα σπίτια του Εγχειρίδιο The New Bohemians: Come Home to Good Vibes. Λατρεύουμε την ευελιξία τους – με τόσα πολλά μοτίβα και στις δύο πλευρές, η αλλαγή της εμφάνισής σας διαρκεί μόνο όσο η ανατροπή της κουβέρτας σας. Είναι μάλλον ελαφριά, καθιστώντας τα τέλεια καθ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι ιδανικά για στρώσεις.

Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους για να αλλάξετε τον χώρο σας με kanthas.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η δημιουργία χώρου για τους επισκέπτες σε ένα μικρό διαμέρισμα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο ξενώνα από μια ντουλάπα κρεμώντας kanthas ως κουρτίνες (πάνω).

Ομοίως, αυτή η εποχή του χρόνου μπορεί να είναι βαρετή, επομένως το να κρεμάσετε kanthas είναι ένας μοτίβος τρόπος για να μην χαλαρώσετε και να παραμείνετε άνετοι.

Δώστε στον καναπέ σας ένα στιγμιαίο φρεσκάρισμα χωρίς το κόστος ανανέωσης της ταπετσαρίας – περάστε μια κάνθα στο πίσω μέρος του καναπέ σας. Εναλλακτικά, βάλτε το κάτω από τα μαξιλάρια για πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση. Προστέθηκε μπόνους; Μπορείτε να βάλετε τα δάχτυλά σας κάτω από αυτό, εάν κρυώνετε.


Φτιάξτε ένα αναστρέψιμο οθωμανικό κάλυμμα (κάντε κλικ εδώ για τις diy οδηγίες).

Στρώστε βαρύτερες κουβέρτες με ελαφριά kanthas για να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμοκρασία σας στο κρεβάτι.

Το Kanthas κρεμασμένο στον τοίχο σας δίνει στο δωμάτιο άμεση ζεστασιά, χρώμα και σχέδιο. Όχι μόνο είναι μια εύκολη και οικονομικά προσιτή επιλογή τοίχου για ενοικιαστές, αλλά και όταν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια, είναι και ασφαλές για τους σεισμούς.

Από το Pomegranate Party: Ψητά καρότα και κουάκερ με μελάσα ροδιού.

Φωτογραφία από Laure Joliet.

Επιπλέον, και ακριβώς στην ώρα των γιορτών, ενώ απολαμβάνετε να γεμίζετε την κοιλιά σας, οι περίπλοκες ραφές και τα σχέδια του kanthas προσφέρουν μια οπτική πανδαισία για τα μάτια σας – είτε πρόκειται για τραπεζομάντιλα, είτε για ράνους είτε για βάζα.

Χρειάζεστε επιπλέον καθίσματα για το boho lounge σας για να χαλαρώσετε καθαρά και μετά το δείπνο; Προσθέστε μερικά σκαμπό σκεπασμένα kantha (πάνω) και μαξιλάρια δαπέδου (κάτω) στο μείγμα.

Για μια σειρά από kanthas και άλλα εορταστικά καλούδια επισκεφθείτε το κατάστημά μας, εδώ.

Για περισσότερα σχετικά με τα kanthas, ρίξτε μια ματιά στο Textile Treasury στο πίσω μέρος του Εγχειρίδιο The New Bohemians: Come Home to Good Vibes (σελίδες 232 και 233).

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar