3 βήματα για να επιλέξετε μια καθοδηγητική επιχειρηματική θέση

0
3 βήματα για να επιλέξετε μια καθοδηγητική επιχειρηματική θέση

Βήμα 3: Πού επικαλύπτονται τα πάθη/δεξιότητές σας με αυτό που αναζητούν οι πελάτες;

Δείτε τις λίστες σας

Το τελευταίο βήμα είναι να εξετάσετε πού συμπίπτουν τα πάθη και οι δεξιότητές σας με το τι θα σας πληρώσουν οι πελάτες. Όταν εξετάζετε τα πάθη, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας, υπάρχει κάποιος που θα σας πλήρωνε για να τους διδάξετε;

Αναφερόμενοι στην Πιστοποίηση SPI, εάν το έχετε, κάποιος θα σας πληρώσει για τις γνώσεις σας. Και αν έχετε υπάρξει οδηγός σε μια εταιρεία, έχετε επίσης εμπειρία, η οποία σας προετοιμάζει τέλεια για να ξεκινήσετε τη δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση ξεναγού σε εξωτερικούς χώρους.

Βεβαιωθείτε ότι η καθοδηγητική επιχείρησή σας είναι κερδοφόρα

Εντάξει, λοιπόν, έχετε την Πιστοποίηση SPI, σας αρέσει να εργάζεστε με ανθρώπους και έχετε προηγούμενη εμπειρία στην καθοδήγηση — τώρα τι;

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εξειδικευμένη επιχειρηματική σας ιδέα είναι κερδοφόρα.

Ξεκινήστε την έρευνα. Δείτε ποιος άλλος προσφέρει αυτό που σκοπεύετε να προσφέρετε. Εάν πάρα πολλές επιχειρήσεις προσφέρουν το ίδιο πράγμα, είναι μια κορεσμένη αγορά και θα δυσκολευτείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Δεν θα είναι αδύνατο, αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι αν προσφέρατε κάτι πιο μοναδικό.

Μέρη για έλεγχο:

Google Trends—Δείχνει τάσεις αναζήτησης στο Google (Αυξάνεται η θέση σας; Αυτό είναι καλό σημάδι).

Ταξίδια + Αναψυχή—Δείτε τι είναι η τάση στα ταξίδια.

McKinsey & Company—Δημοσιεύουν πολλές αναφορές. Ακολουθεί το καλοκαιρινό ταξίδι στις ΗΠΑ 2022 για να σας δώσουμε μια ιδέα.

Διαφημίσεις στο Facebook—Ξέρουμε, Facebook, γκρίνιαξε. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό (χωρίς να ξεκινήσετε μια διαφημιστική καμπάνια. Αυτό θα σας δείξει πόσα άτομα θα μπορούσαν ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε.

Εάν η επιχείρησή σας με ξεναγούς είναι μοναδική με πολύ λίγους, αν υπάρχουν, ανταγωνιστές, δείτε πόσοι άνθρωποι αναζητούν αυτό που προσφέρετε. Εάν δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το αναζητούν, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε αρκετούς πελάτες.

Το ιδανικό είναι λίγοι ανταγωνιστές, μεγάλος όγκος αναζητήσεων. Όσο πιο συγκεκριμένη είναι η επιχείρησή σας για την καθοδήγηση περιπέτειας, τόσο λιγότερους ανταγωνιστές θα έχετε. Και αν οι άνθρωποι το αναζητούν—αρκετά για να βγάλουν κέρδος—τότε έχετε βρει την εξειδικευμένη ιδέα της επιχείρησής σας.

Ακόμα κι αν υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας μέσω των αξιών σας, του τι προσφέρεται στα ταξίδια, του πού πηγαίνετε τους πελάτες σας, της τιμής και της ποιότητας των ταξιδιών σας με ξεναγό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar