Το χαρτί περιτυλίγματος Jungalow™ είναι εδώ!

0
Το χαρτί περιτυλίγματος Jungalow™ είναι εδώ!


Μεγαλώνοντας οι γονείς μου διεξήγαγαν ένα πρόγραμμα οικιακής θεραπείας για κακοποιημένα και παραμελημένα κορίτσια. Ήταν δουλειά μου να τυλίξω τα δώρα για τα 50+ κορίτσια που θα περνούσαν τις διακοπές τους στο ομαδικό σπίτι. Πήρα την ευθύνη στα σοβαρά, γιατί ήξερα πόσο σημαντικό ήταν τα δώρα να φαίνονται σαν να προέρχονται από την καρδιά – και όχι απλώς να δωρίζονται από τυχαίους ανθρώπους για «παιδιά που έχουν ανάγκη». Νομίζω ότι αυτή η εμπειρία είναι η πηγή του πάθους μου για τη δημιουργική συσκευασία δώρου. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο μπορεί να βελτιώσει την όλη εμπειρία του να δίνεις και να παίρνεις.

Ακόμη και τότε, στις μέρες μου πριν από το Jungalow, οι εκτυπώσεις, τα μοτίβα και τα αντικείμενα που βρήκα ήταν απαραίτητα εργαλεία στην «εργαλειοθήκη» μου για συσκευασία δώρου για να κάνω τα πακέτα μοναδικά και εξατομικευμένα. Flash forward μερικές δεκαετίες, και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που φέτος παρουσιάζουμε το χαρτί περιτυλίγματος Jungalow για όλα τα δώρα που κάνετε αυτή τη σεζόν.


Οι παρακάτω είναι μερικοί διασκεδαστικοί τρόποι για να εξατομικεύσετε τα πακέτα σας.

Ζωοτροφές & Βρέθηκαν

Ξέρετε ότι αγαπάμε κάθε δικαιολογία για να αναζητούμε φυσικά κομμάτια και κομμάτια από κλαδάκια φύλλων κατά τη διάρκεια των βόλτων μας και από τις αυλές μας. Αν έχεις διαβάσει Εγχειρίδιο The New Bohemians, ξέρετε ότι λατρεύουμε και τους κρυστάλλους. Συνδυάστε τα κτηνοτροφικά ευρήματα με κρυστάλλους για να δώσετε καλή αίσθηση στο δώρο σας.


Καρφιτσώστε το!

Προσθέστε οποιαδήποτε από τις νέες μας καρφίτσες στα πακέτα σας για μια λάμψη. Προστέθηκε μπόνους; Είναι στολισμός συσκευασίας δώρου και all-in-one. Καρφιτσώστε το στα σακάκια και τις τσάντες σας!

Αγοράστε το χαρτί περιτυλίγματος και τις καρφίτσες μας εδώ.

Θέλετε περισσότερες συμβουλές;
Εδώ είναι μερικά από τα αρχεία.

Τα επαναχρησιμοποιημένα κομμάτια και κομμάτια από το συρτάρι χειροτεχνίας σας μπορούν να μεταμορφώσουν το ανακυκλωμένο χαρτί κραφτ.

Upcycle Vintage Σελίδες βιβλίων για τη δημιουργική συσκευασία δώρου σας.

Μια από τις αγαπημένες μας χειμωνιάτικες λιχουδιές κάνει μια μοντέρνα εμφάνιση σε κουτιά δώρου σε συσκευασία δώρου για να προκαλέσει χαμόγελα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar