Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ είναι απαραίτητος για την επιτυχία σας. Ακούστε αυτό για να μάθετε γιατί

1
Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ είναι απαραίτητος για την επιτυχία σας.  Ακούστε αυτό για να μάθετε γιατί


Έχοντας εργαστεί στην εταιρεία της Martha Stewart για αρκετά χρόνια, γνωρίζω τα οφέλη για την υγεία, την ευεξία και την παραγωγικότητα ενός ενδελεχούς ανοιξιάτικου καθαρισμού του σπιτιού και του γραφείου.

Το πορτρέτο της Αγκάθα

Έχουμε επίσης «εσωτερικές ντουλάπες» κολλημένων σκέψεων και ενέργειας που μπορεί να μας ακαταστήσουν. Σε αυτό το επεισόδιο του Making A Living with Maggie, η καλεσμένη μου Agatha Schooler θα μοιραστεί συμβουλές από ειδικούς για να αντιμετωπίσει και τα δύο.

Μάθετε από αυτόν τον επαγγελματία Ενεργειακής Επίγνωσης που έχει εκπαιδευτεί στην τέχνη του Φενγκ Σούι και στην επιστήμη των Πέντε Στοιχείων. Λάβετε επί τόπου συμβουλές για να καθαρίσετε το σπίτι σας και τον εαυτό σας και ξεκινήστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φρέσκα!

Μάθετε περισσότερα για την Αξιολόγηση Προτύπων Προσωπικότητας και πώς μπορεί να ωφελήσει τις αποφάσεις σταδιοδρομίας σας με μεγαλύτερη επικύρωση και αυτοπεποίθηση.

Περιλαμβάνεται επίσης η συμβουλή σταδιοδρομίας αυτού του μήνα για το πώς να εκτοξεύσετε τους πυραύλους της επιθυμίας σας για να εκδηλώσετε αποτελεσματικά τα όνειρα και τους στόχους της καριέρας σας.

Πρόσθετοι πόροι που αναφέρονται σε αυτό το επεισόδιο:

Σύνδεσμος για πληροφορίες σχετικά με το Mastermind Group Coaching

Μάθετε περισσότερα για το Mastermind Group Coaching

Εικόνα εξωφύλλου βιβλίου Gifts From the Road

Ρίξτε μια ματιά στο εμπνευσμένο βιβλίο, που διευρύνει τη νοοτροπία, Gifts From The Road

Δείτε αυτό το επεισόδιο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar