Λίγες φθινοπωρινές συμβουλές για λουλουδάτα φιλίας Boho

0
Λίγες φθινοπωρινές συμβουλές για λουλουδάτα φιλίας Boho

Μια φθινοπωρινή ρύθμιση από Kelly Cuadra. Ο Dabito τράβηξε αυτή και τις παρακάτω φωτογραφίες για Εγχειρίδιο The New Bohemians.

Προτιμούμε οι ανθοσυνθέσεις μας να είναι όπως μας αρέσουν τα σπίτια μας – γεμάτα χρώμα, υφή και άγρια! Εκτός από την κοινή χρήση συμβουλών για Εγχειρίδιο The New Bohemians, Kelly Cuadra μοιράστηκε τις παρακάτω εποχιακές συμβουλές για να φτιάξετε το φθινοπωρινό σας γιορτινό τραπέζι.

1. Ενώ βρίσκεστε στην αγορά των αγροτών και μαζεύετε υλικά για δείπνο, πάρτε μερικά επιπλέον φρούτα, όπως λωτούς ή ρόδια που υπάρχουν ακόμα στο κλαδί. Επιπλέον, είναι πολύ χαλαρά και διάσπαρτα στο τραπέζι.

2. Ανακατέψτε και ταιριάξτε vintage ποτήρια και βάζα διαφόρων μεγεθών και σχημάτων για μια μαζεμένη boho ατμόσφαιρα.

3. Ξέρετε ότι λατρεύουμε το φύλλωμα – κάντε μια βόλτα με τα παιδιά σας και μαζέψτε φύλλα, λοβούς σπόρων και κλαδιά για την τακτοποίησή σας. Όχι μόνο θα έχετε λουλούδια μοναδικά για το περιβάλλον σας, αλλά η συμμετοχή των μικρών θα τα κάνει να αισθάνονται ότι συμπεριλαμβάνονται.

4. Για μια μονόχρωμη (αλλά όχι θαμπή) διάταξη, τραβήξτε μαζί λουλούδια και πρασινάδες του ίδιου χρώματος, αλλά σε διάφορα μεγέθη και υφές.

5. Χρησιμοποιήστε αδιαφανή ή κεραμικά δοχεία για να κρύψετε τους ακατάστατους μίσχους.

6. Αφού στήσετε το τραπέζι σας, φωτογραφίστε το. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να δεις τι λείπει στις φωτογραφίες. Ελέγξτε τις φωτογραφίες σας και προσθέστε, μετακινήστε και επεξεργαστείτε!

Επιπλέον, για περισσότερες συμβουλές για λουλούδια, ρίξτε μια ματιά στο κεφάλαιο Decor Magic Εγχειρίδιο The New Bohemians.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar