Η συνείδηση ​​είναι τα πάντα: ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο

1
Η συνείδηση ​​είναι τα πάντα: ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο

Μερικοί από εμάς θέλουν ολόκληρο το παραμύθι, χωρίς να συμβιβάζονται ποτέ με λιγότερα. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε μια ζωή με υγεία και ευτυχία. αλλά όλοι μας θέλουμε να ζούμε με ειρήνη και ασφάλεια. Θα σας εκπλήσσει ή ακόμα και θα σας σοκ αν ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένας απλός, πρακτικός τρόπος για να συμβεί αυτό; Κατεβάστε το δωρεάν ebook μου που αλλάζει τη ζωή για να βρείτε μια μέθοδο που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον κόσμο.

Το „Consciousness Is Everything“ περιγράφει την έρευνα, αποκαλύπτει την ανάγκη και παρουσιάζει τις βασικές τεχνολογίες αυτής της μεθόδου που αλλάζει τη ζωή. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να θεραπεύσουμε και να αναπτυχθούμε προσωπικά, για να αυξήσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια στον κόσμο και να μας βοηθήσει να βρούμε την είσοδο στα όνειρά μας. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε μερικές φορές για να κατανοήσετε πλήρως το νόημα, το εύρος και τη σημασία του εμπνευσμένου περιεχομένου του. Κάποια σημεία μπορεί να σας αφήσουν άφωνους, άλλα να αμφισβητηθούν προσωπικά και άλλα να φωνάζουν για δικαιοσύνη, ειρήνη και αλλαγή. Δώστε του μια δίνη — τι έχετε να χάσετε — και τι να κερδίσετε; Είναι δωρεάν — δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για συνδρομή ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς κατεβάστε το εδώ και εγγραφείτε στο αυξανόμενο κύμα συνειδητής μεταμόρφωσης.

Η ζωή μου

Μεγάλωσα σε μια αγαπημένη, φτωχή οικογένεια που ξεκίνησε τη σειρά των θαυμάτων που έγινε η ζωή μου. Σε αυτό, έχω υποστεί πολλαπλά τραύματα, έχω πεθάνει κλινικά δύο φορές και έχασα την εξωτερική μου όραση από τύφλωση. και όμως πέτυχα πέρα ​​από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Παρά την απώλεια όρασής μου, κέρδισα διδακτορικό. στην ψυχολογία και απέκτησε πολλαπλές επαγγελματικές άδειες. Έχω αγοράσει έξι σπίτια — δύο στη νότια Καλιφόρνια και τρία στη Χαβάη. Είχα μια ανθηρή αυτοαπασχολούμενη ψυχολογία στη Χαβάη τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι τραγουδοποιός, καλλιτέχνης και παραγωγός με τη δική μου δισκογραφική εταιρεία, 40+ τραγούδια στο iTunes και ένα πρωτότυπο κομμάτι που μπήκε στο AC Top 40. Έχω δημοσιεύσει ποίηση και θεραπευτικά άρθρα σε περιοδικά και περιοδικά. Έχω παρακολουθήσει εκπαίδευση και έχω αποκτήσει διαπιστευτήρια σε διάφορα είδη εναλλακτικής ιατρικής. Είμαι φρικιό της προπόνησης και προπονώ ανθρώπους στη φυσική κατάσταση και τη διατροφή. Δεν έχω βρει ακόμα την αδελφή ψυχή μου σε αυτή τη ζωή, αλλά την νιώθω να έρχεται και έχω ευλογηθεί με πολλές όμορφες σχέσεις. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που γνωρίζω και νιώθω τόση χαρά και ευδαιμονία να ρέει μέσα μου που συχνά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χαμογελάσω και να κλάψω. Κατάφερα αυτά και άλλα πράγματα εξασκώντας τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο — πρώτα για να επιβιώσω και μετά να ευδοκιμήσω.

Κάνε μου λοιπόν την τιμή να δεχτώ αυτό το δώρο και να επιτρέψεις το εμπνευσμένο περιεχόμενό του να αλλάξει τη ζωή σου. Μετά από αυτό, μπορούμε να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε περισσότερη ειρήνη και ασφάλεια στον κόσμο μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar