Ενισχύστε την προσωπική σας επωνυμία με αυτές τις συμβουλές ειδικών

0
Ενισχύστε την προσωπική σας επωνυμία με αυτές τις συμβουλές ειδικών


Θέλετε διαρκή επιτυχία και ολοκλήρωση σταδιοδρομίας; Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να πάρετε αποφάσεις από έμπνευση και όχι από φόβο, ειδικά όταν πρόκειται για τη διαχείριση της προσωπικής σας επωνυμίας. Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε πέρα ​​από την περιορισμένη σκέψη και να ανοιχτούμε σε διευρυμένες δυνατότητες καριέρας. Ο Wayne Dyer το είπε καλύτερα: «Όταν αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αλλάζουν και τα πράγματα που βλέπεις». Σε αυτό το επεισόδιο, θα αλλάξουμε και θα επεκτείνουμε την οπτική σας για την προσωπική σας επωνυμία.

Για να βοηθήσω, ο καλεσμένος μου είναι συγγραφέας και Executive Branding and Reputation Management Specialist, Lida Citroen. Λέει, «Ο καθένας έχει μια προσωπική μάρκα. Από σχεδιασμό ή από προεπιλογή.“

Το να γνωρίζετε πώς να διαχειρίζεστε την προσωπική σας επωνυμία είναι πολύ σημαντικό σήμερα για τους αποφοίτους κολεγίων και λυκείων που δεν έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα και για έμπειρους επαγγελματίες, καθώς και για άνδρες και γυναίκες της υπηρεσίας μας. Και στη σημερινή εποχή της πληροφορίας, η διαχείριση των δεδομένων της καριέρας σας στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη διαχείριση της επωνυμίας σας. Μη χάσετε τη συμβουλή καριέρας αυτού του μήνα με τα βασικά βήματα που χρειάζεστε για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο LinkedIn.

Μοιραστείτε αυτό το επεισόδιο με άλλους που οι επωνυμίες των οποίων θα μπορούσαν να κάνουν αλλαγές και να ακούσουν πληροφορίες, μαθήματα και ιστορίες για να κάνουν την επωνυμία σας αυθεντική, ισχυρή και βιώσιμη!

Σύνδεσμοι πόρων:

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας StayAdventurous.com.

Δείτε αυτό το επεισόδιο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar