Αφήστε το τραπέζι σας να δώσει τον τόνο

0
Αφήστε το τραπέζι σας να δώσει τον τόνο

Μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές φτιάχνονται όταν έχουμε παρέα για ένα νόστιμο γεύμα και γύρω από καλά vibes. Δημιουργήστε αυτό το στήσιμο για τον εαυτό σας (και τους φίλους σας!) στην επόμενη συγκέντρωση φίλων και γνωστών. Ανοίξτε τις μπλοκαρίσματα ή βάλτε έναν σταθμό ψυχρού φόντου, εάν υπάρχουν πολλές συζητήσεις – και ρυθμίστε επίσης έναν ήπιο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Σκεφτείτε τις λάμπες αντί για τα φώτα οροφής, ή μειώστε το λίγο. Απολαύστε μια ισορροπία από αλμυρά σνακ και γλυκές λιχουδιές, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους. Ωστόσο, αν είστε σαν εμάς, το πιο συναρπαστικό μέρος της δημιουργίας μιας ατμόσφαιρας που θα θυμάστε είναι να ξεκαθαρίσετε τη διακόσμηση! Αν πρόκειται να πάτε για δείπνο, το τραπέζι σας δίνει τον τόνο. Το μυστικό μας για μια ενδιαφέρουσα εξάπλωση είναι η ανάμειξη σε υφές και μοτίβα, αλλά η διατήρηση της ίδιας συνολικής χρωματικής παλέτας. Δείτε μερικά από τα μποέμ θέματά μας για λίγη διακόσμηση!

Αυτό το boho spread ‚Luxe & Luscious‘ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα μια προσεκτικά επιμελημένη γευστική εμπειρία. Η πλούσια χρωματική παλέτα σε τόνους κοσμημάτων επιτρέπει στα χρυσά ποτ να κάνουν πραγματικά μια δήλωση. Τίποτα δεν αισθάνεται πολύ φανταχτερό, αλλά σίγουρα είναι φτιαγμένο για μια βραδιά έξω από τα συνηθισμένα – που μπορεί να είναι διασκεδαστική και απροσδόκητη! Αυτό το στήσιμο απαιτεί ορεκτικά, ένα κύριο γεύμα και ένα νόστιμο επιδόρπιο… γιατί όλα έχουν να κάνουν με μια πολυτελή εμπειρία! Μας αρέσει ο συνδυασμός παλαιών χάλκινων στοιχείων πατίνας με τον μοντέρνο γυαλιστερό ορείχαλκο και τα εξαιρετικά δροσερά κεραμικά.

Τώρα, αντίθετα, το spread ‚Natural & Nomadic‘ είναι φτιαγμένο για τους μποέμ εν κινήσει. Αυτό το στήσιμο δημιουργεί ένα στυλ μπουφέ, mix’n’mingle sorta vibe. Είναι όλα σχετικά με την υφή και μια φυσική χρωματική παλέτα από κρέμες, άργιλο, σκουριά και αποχρώσεις του καφέ ποπ του ωκεανού μπλουζ. Το καλύτερο κομμάτι? Πολύ πιθανόν ο τιρκουάζ κουβά πάγου επόμενου επιπέδου με αυτά τα απίστευτα χαρακτικά. Αυτό είναι σίγουρα ένα κομμάτι συζήτησης εκεί, ναι! Ρίξτε μερικά τάπας, μια σανίδα τυριού, χαλαρώστε μερικά ποτά και είστε έτοιμοι!

Συγκεντρώσαμε μερικά εμβληματικά κομμάτια για κάθε sorta boho spread και μπορείτε να τα βρείτε στον συνεργαζόμενο ιστότοπο μας, Καρέκλα. Πάρτε μερικά (ή όλα) από αυτά τα ενδιαφέροντα κομμάτια convo και δημιουργήστε το δικό σας boho επιτραπέζιο για να απολαύσετε με τα αγαπημένα σας άτομα. Μπράβο για να φτιάχνετε ζοφερές αναμνήσεις!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar